Registreren als user.

Afbeelding
Hoe kan ik mij als bezoeker van dit forum registreren als user.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Rhodosfan
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1944
Lid geworden op: za nov 20, 2004 8:08 pm

Registreren als user.

Bericht door Rhodosfan » za jan 29, 2005 4:40 pm

Hallo bezoeker van ons Rhodos informatie forum.

Allereerst bedankt voor het bezoeken van ons forum.

Wil je ook je bijdrage leveren in dit forum dan is het noodzakelijk om je als user te registreren. Registratie geeft je toegang tot bijkomende functies die voor gasten niet beschikbaar zijn zoals bepaalde avatar afbeeldingen, privé berichten, gebruikersgroepen, enz. Het registreren bestaat over het algemeen uit het invullen van je naam, adres, email en wachtwoord, de overige gegevens zijn optioneel. Het registreren neemt dus niet veel tijd in beslag.

Van sommige users kreeg ik de vraag, waarom al die persoonlijke gegevens nu nodig zijn. Hierbij de verklaring van de eigenaar van alle XSBB-forums.

Stel je bent eigenaar/houder (lees xsbb) van een paar auto's (lees forums) . Die auto's stel je ter beschikking aan iedereen (lees beheerders) die voorbij komt en er een wil. Die mensen laden die auto's nog eens vol met passagiers (lees deelnemers). Dan gaan ze lekker van het parkeerterrein, scheuren door het wereldgebeuren en na een tijdje dwarrelen de bekeuringen en schadeclaims bij je binnen. Omdat je niet aan kunt tonen wie er met die auto(s) rondrijden word je dus aansprakelijk gesteld voor alle boetes en schadeclaims. Dat lijkt oneerlijk want je leent alleen maar auto's uit aan mensen die er zelf geen hebben, maar het is wel een feit.
Je moet dus wel een registratie maken van de mensen die je auto's gebruiken omdat de wet van je eist dat je of zelf alle schade betaald of bewijst wie werkelijk daarvoor verantwoordelijk is.
Zou jij dan nog auto's meegeven aan iemand die geheim wil houden wie hij is?

Goed, de terugvertaling naar xsbb is niet al te moeilijk. De gebruikersregistratie is noodzakelijk om in gevallen waar xsbb aangesproken wordt voor misdragingen van forums en/of hun deelnemers de werkelijk verantwoordelijke(n) te kunnen vaststellen. Alleen dan zal in die gegevens gekeken worden om vast te kunnen stellen wie er werkelijk op de vingers getikt moet worden. Verder zijn die gegevens voor xsbb nog net zo interessant als in de tijd dat ze niet gevraagd werden.
xsbb zal, in voorkomend geval, eerst de Beheerder van een Forum wijzen op de klacht(en) en hem in de gelegenheid stellen om a. iets aan het Forum of b. de betreffende deelnemer te doen. Pas als dat niet tot verbetering leidt zal er door xsbb ingegrepen worden. Dat is dus pas als de Beheerder van een forum niet aan zijn verplichting voldoet!


Let op!!!!!!
Vanaf heden is het aanmeldformulier ingesteld dat je minimaal 15 sec de voorwaarden moet bekijken en minimaal 10 sec het registratie formulier in beeld moet hebben. Dit tegen spambots. Klik niet eerder dan dat deze tijd verstreken is op okee. Je wordt namelijk weer terug gestuurd. En kan weer 10 a 15 sec wachten. En tevens kan je alles weer opnieuw invullen.

Nadat je je als user geregistreerd hebt kun je meteen aan de slag. Lees echter voor dat je berichten/antwoorden/afbeeldingen enz. gaat plaatsen eerst de korte handleiding in deze rubriek.

Zou het op een of andere manier niet lukken om je als user te registreren stuur dan even een mailtje. rhodos@8bit.nl

veel plezier in ons forum. :P :P :lol: :lol:

Frans
Afbeelding

Plaats reactie